Vysílače pro naše modely

Uživatelský avatar
rmichalbarna
Příspěvky: 37
Registrován: čtv 28. kvě 2020 16:49:16
Bydliště: Most

Re: Vysílače pro naše modely

Příspěvek od rmichalbarna »

Jirko ty jedeš! Jsem rád že jsi spokojený. Ještě to logo!
Válka je i v míru.
Uživatelský avatar
Housenka
Příspěvky: 693
Registrován: úte 19. kvě 2020 19:06:34
Bydliště: Vimperk

Re: Vysílače pro naše modely

Příspěvek od Housenka »

Hlas Katerina 2.10: když nechám zaplý vysílač opuštěny a zapnutí - vypnutí
https://youtu.be/l3wFDM5M85Y
https://www.youtube.com/watch?v=L3kHuHfb0K8
Naposledy upravil(a) Housenka dne úte 07. črc 2020 18:10:57, celkem upraveno 1 x.
Uživatelský avatar
Housenka
Příspěvky: 693
Registrován: úte 19. kvě 2020 19:06:34
Bydliště: Vimperk

Re: Vysílače pro naše modely

Příspěvek od Housenka »

Chtěl bych tu poděkovat rmichalbarna za to, že mi do vysílače Taranis postrčil. Děkuji, Děkuji.
Uživatelský avatar
Housenka
Příspěvky: 693
Registrován: úte 19. kvě 2020 19:06:34
Bydliště: Vimperk

Re: Vysílače pro naše modely

Příspěvek od Housenka »

Testovací sestava pro nastavení vysílače.
Přílohy
IMG_20200714_075213.jpg
IMG_20200714_075213.jpg (812.61 KiB) Zobrazeno 2966 x
tomhla
Příspěvky: 65
Registrován: pon 25. kvě 2020 16:05:05
Bydliště: Planá u M.L.

Re: Vysílače pro naše modely

Příspěvek od tomhla »

Ahoj všem ,

včera se mi stalo že jsem udělal ještě k tomu vlastní blbostí docela pěkný zkrat v tanku... tak se chci zeptat jestli se to už někomu stalo, nebo jsem blbej jenom jááá.
takže jsem odpálit komplet regulátor za cca 1200 který byl samozřejmě zapojený do přijímače a teď jsem ještě k tomu asi odkouřil i přijímač..
tak nějak jsme ho zkoušel a přijde mi že funguje tak půlka kanálů - je to možný ??? jinak další věci taky v kopru , to ani nebudu rozvádět, no během chvilky -3000 kč možná víc :? :?
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
:oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Uživatelský avatar
Housenka
Příspěvky: 693
Registrován: úte 19. kvě 2020 19:06:34
Bydliště: Vimperk

Re: Vysílače pro naše modely

Příspěvek od Housenka »

Prvotní zkoušky nastavení vysílače a chování tanku mám hotové, děkuji všem, co mi pomohli radou a skutkem - díííky.
Pohon je dvěma motory velikosti 775, regulace 2x regulátor Dsys 70A. Zatím to zkouším s 12V NiCd, ale plán je LiPol 3S.
Jestli bude zájem, tak sem hodím foto hodnot nastavených na vysílači.
https://www.youtube.com/watch?v=onI_YTdYgaU
https://www.youtube.com/watch?v=K3Ou5jVWxTo
Uživatelský avatar
Housenka
Příspěvky: 693
Registrován: úte 19. kvě 2020 19:06:34
Bydliště: Vimperk

Re: Vysílače pro naše modely

Příspěvek od Housenka »

Tome, jak Ti to dopadlo s tim prijmacem a regulatorem?
tomhla
Příspěvky: 65
Registrován: pon 25. kvě 2020 16:05:05
Bydliště: Planá u M.L.

Re: Vysílače pro naše modely

Příspěvek od tomhla »

no na kaši co ti budu povítad, jak už jsem psal régl kaput, na přijímači funguje tak 8 kanálů ze 14, prodlužovací JR kabely 1000mm 5 ks na kaši a do toho stržený servo 500kg/cm na který jsem čekal tři měsíce
to mě se... nejvíc :oops: :oops: :oops:
většinu mám objednanou, akorát to servo to opláču

suma sumárum = 4 táci

tak si raději vše vždy zkontrolujte než něco zapnate a nastartujete ať nedopadnete jako já ....
tomhla
Příspěvky: 65
Registrován: pon 25. kvě 2020 16:05:05
Bydliště: Planá u M.L.

Re: Vysílače pro naše modely

Příspěvek od tomhla »

ještě jen doplním co se mi vlastně stalo: zapomněl jsem nechat ležet svazek kabělů ( asi 15) co mi vedou do věže dole v korbě ... po nastartování se po chvilce začalo trochu z tanku hulit a přestalo mi jít pár funkcí..
stalo se to, že se ty kabely pěkně namotali na vstupní řemenici a klínový řemen do převodovky
Uživatelský avatar
Housenka
Příspěvky: 693
Registrován: úte 19. kvě 2020 19:06:34
Bydliště: Vimperk

Re: Vysílače pro naše modely

Příspěvek od Housenka »

Roman v tom jede taky:
Přílohy
IMG_20200929_133017[1].jpg
IMG_20200929_133017[1].jpg (2.49 MiB) Zobrazeno 2643 x
Odpovědět